Grup Seven, més de cinc anys col·laborant amb ASPID en la inserció laboral de persones amb discapacitat i vulnerabilitat

7 diciembre 2022

Grup Seven Noticia_3_1

Xavier Maza, director executiu de Grup Seven va impartir recentment una nova masterclass, organitzada per ASPID, vinculada amb la prestació de serveis auxiliars amb l’objectiu de facilitar eines per a la incorporació al món laboral de persones en recerca activa de treball amb discapacitat i/oa risc de vulnerabilitat social.

Cal destacar l’aposta realitzada per Grup Seven per ajudar a l’ocupació inclusiva. Des de fa uns anys, treballem de forma col·laborativa amb organitzacions sense ànim de lucre com ASPID, dedicada, entre altres funcions, a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o vulnerabilitat social i la seva incorporació al món laboral és un dels seus objectius . En aquest sentit, des que comencem la nostra col·laboració amb l’organització ASPID el 2017, més de vint persones amb discapacitats i/o risc de vulnerabilitat social han entrat a formar part de la nostra empresa especialitzada en la prestació de serveis de seguretat privada i auxiliars.

ASPID Lleida és l’organització de l’economia social lleidatana que afavoreix la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o vulnerabilitat social, a partir d’oferir eines i suports centrats en la persona i que n’afavoreixen el desenvolupament integral.